در حال بارگذاری ...
  • اطلاعیه مهم نحوه حضور مجازی در نیمسال 992

بسمه تعالی

بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان کاردانی و کارشناسی تمامی رشته ها و ورودی ها می رساند :

1. حضور در کلاس های آنلاین مجازی که در بستر اسکای روم برگزار می گردد الزامی می باشدو 3 جلسه غیبت در کلاس ها منجر به حذف درس مربوطه می شود.

2. جهت ورود و دریافت فایل های آموزشی به صورت آفلاین به سامانه سمیاد به آدرس samyad.tvu.ac.ir مراجعه و نام کاربری شماره دانشجویی و رمز عبور کد ملی می باشد.

3. کلاس های آنلاین در بستر اسکای روم برگزار می شود و لینک ورود به کلاس های هر استاد در اطلاعیه به پیوست قابل دریافت می باشد و ورود دانشجویان به صورت مهمان می باشد و دانشجویان بعد از ورود به اتاق نام و نام خانوادگی خود را بنویسند.

4. در صورت بروز هرگونه مشکل به سامانه میز خدمت به آدرس khedmat.tvu.ac.ir مراجعه و درخواست خود را ثبت نمایند.